GAIA | Redesign the existing (Pōur)

GAIA | Redesign the existing (Pōur)

Samen met GAIA werken aan een afvalvrije toekomst.

Pōur is een merk voor ontwerp en productontwikkeling, dat grondstoffen opnieuw oogst om nieuwe circulaire producten en toepassingen te creëren. Pōur daagt het concept van verspilling uit. We leven in een lineair economisch systeem waar we afval creëren. Er is wereldwijd een tekort aan grondstoffen door de manier waarop we produceren en consumeren. We moeten deze lineaire status-quo veranderen in een circulaire actie.

Pōur doet dit door verantwoorde producten te vormen, op een andere manier te ontwerpen en op een andere manier te maken. Pōur inspireert mensen om hergebruik en grondstoffen in hun leven te omarmen.

Gemaakt samen met lokale sociale bedrijven in Nederland en België.

Pōur-producten

Pōur-producten (donwload here) 

De material zijn afkomstig van de retourlogistiek van GAIA. Deze materialen hebben een heel leven geleefd. Werkkleding die werd gebruikt om wegen te bouwen en bruggen te bouwen, vindt nu een nieuw leven in onze producten. De materialen dragen hun ervaring mee in onze nieuwe ontwerpen. Na gebruik kunt u uw Pōur-producten ons terugsturen omdat we dat geliefde Pōur-product kunnen recyclen tot een nieuw prachtig item.

PÕUR PRODUCT

GAIA-PŌUR Prospect (download here)