Crowd Control | Traffic Light

Crowd Control | Traffic Light

Het Crowd Control | Traffic Light systeem van OFN en GAIA circulair geeft met helder groen licht duidelijk aan dat er nog voldoende ruimte is in het gebouw of de ruimte. Zodra het door de verantwoordelijke gebouwbeheerder of de gebruiker, ingestelde maximum aantal personen is bereikt schakelt het licht automatisch van groen naar rood. Na een vertrekkende bezoeker zullen de lichtzuilen op groen springen en kan er weer iemand naar binnen.
Dit systeem schept duidelijkheid, is eerlijk voor elke bezoeker en de sociale controle in de wachtrij zal de rest doen. De gebouwbeheerder of -gebruiker heeft zich verzekerd van een geautomatiseerd systeem zonder extra personeel en naar de formele handhaving is aantoonbaar dat het management zich aan de regels houdt. 
Dit systeem kent geen installatiekosten en de zuilen hoeven alleen ‘s nachts opgeladen te worden. Het systeem bestaat uit twee intelligente lichtzuilen met webcontrol en vormt een ingang voorzien van een geautomatiseerd deurbeleid. Op verzoek kunnen de zuilen worden voorzien van de huisstijlkleur. van de opdrachtgever.

Prospect Trafficlight download (EN)

Prospect Trafficlight download (D)

Prospect Trafficlight download (NL)

Prospect Trafficlight download (F)