CityGreenPoint

CityGreenPoint

CityGreenPoint

Veel bedrijven zijn tegenwoordig onderworpen aan de ‘aanvaardingsplicht’. De aanvaardingsplicht houdt in dat u als bedrijf verantwoordelijk bent voor de inzameling en verwerking van de afvalstoffen van uw producten. Waar eerst de overheid deze verantwoordelijkheid vaak op zich nam, rekenen zij deze activiteiten steeds vaker niet tot hun kerntaken en besteden dit uit aan u als bedrijf. Aangezien dit ook niet tot de kerntaken van uw bedrijf behoort, brengt deze plicht voor u hoge kosten met zich mee.

CityGreenPoint is een nieuw, innovatief afvalinzamelingsconcept. Indien u als bedrijf/overheid gebruik maakt van dit concept nemen wij de verplichtingen inzake inzameling, verwerking en rapportage van u over, kortom CityGreenPoint biedt u totale ontzorging.

Het CityGreenPoint station is een compact, schoon en multifunctioneel inzamelsysteem in een eigentijds design. De inzamelstations zijn door een modulair systeem individueel aan te passen. Ze zijn voorzien van LED-verlichting, zelfvoorzienend d.m.v. zonnepanelen en uit te breiden met bijvoorbeeld een klantenkaartsysteem.

In Duitsland staan inmiddels bij supermarktketen Edeka en Nettodiscounter al meer dan 1.000 inzamelsystemen. Valorlux en LuxES SA zijn in Luxemburg is onze partners voor de gescheiden inzameling van kunststof verpakkingen. Maar ook in Nederland zijn we actief in onder andere de gemeente Gemert-Bakel bij de supermarktketens Jumbo en Albert-Heijn.